Murat Kayhan Ortaokulu

Vizyon: Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.

Misyon: Murat Kayhan Ortaokulu olarak öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı edinerek, sistemli düşünmeyi ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü artırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.45-15.15
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DYNED AKILZON KODLAZON

Telefon - 0372 212 51 04

WEB - https://muratkayhanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ECELER KÖYÜ ÇAY MEVKİİ ÇAY KÜME EVLERİ ZONGULDAK MURAT ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 130 MERKEZ / ZONGULDAK

Yerleşim Yeri - ÇAY MAHALLESİ ECELER KÖYÜ MERKEZ/ZONGULDAK

Ulaşım OKULUMUZ ANKARA-ZONGULDAK YOLU ÜZERİNDEDİR. ZONGULDAK İLİ ÇAYCUMA, GÖKÇEBEY VE DEVREK İLÇELERİNDEN OTOBÜSLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 26 KM ÇAYCUMA İLÇESİNE 28 KM GÖKÇEBEY İLÇESİNE 25 KM